Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2014
|
52
|
2
|
Tytuł artykułu
Przetwórstwo mleka koziego w gospodarstwie ekologicznym w Grzybowie jako przykład wyrobów tradycyjnych, zdobywających zwolenników sprzedaży bezpośredniej i rynków lokalnych
Autorzy
Kuznicka E.
,
Lapinska A.
Warianty tytułu
EN
Goat cheese on an organic farm in Grzybow as an example of organic products, direct sales and local markets
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
gospodarstwo ekologiczne w Grzybowie
mleko kozie
przetworstwo mleka
sery kozie
produkcja ekologiczna
produkty tradycyjne
procesy technologiczne
produkty ekologiczne
sprzedaz
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2014
Tom
52
Numer
2
Opis fizyczny
s.75-82,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kuznicka E.
Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Lapinska A.
Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d7cc8c62-e24a-4170-8c00-0690a6cb10da
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.