Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Wiejskie
2013
|
18
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie kulinarne i medyczne pokrzywy w wybranych źródłach antycznych i bizantyńskich
Autorzy
Rzeznicka Z.
,
Kokoszko M.
Warianty tytułu
EN
Nettle in cuisine and medicine in selected ancient and byzantine sources
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
starozytnosc
Rzym
Grecja
pokrzywa
rosliny lecznicze
wlasciwosci lecznicze
wlasciwosci zdrowotne
zastosowanie
choroby czlowieka
zdrowie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Wiejskie
Rocznik
2013
Numer
18
Opis fizyczny
s.45-53
Twórcy
autor
Rzeznicka Z.
Katedra Historii Bizancjum, Uniwersytet Łódzki, Łódzki
autor
Kokoszko M.
Katedra Historii Bizancjum, Uniwersytet Łódzki, Łódzki
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d6d2460c-8842-42f4-a226-1e29a1d8302d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.