Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2015
|
2
|
Tytuł artykułu
Jak funkcjonuje nowoczesna piekarnia?
Autorzy
Dziubala M.
,
Lechwar-Szwarc A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nowoczesnosc
ekologia
piekarnie
regionalizacja
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2015
Numer
2
Opis fizyczny
s.63-64,fot.
Twórcy
autor
Dziubala M.
Kreatywny Butik ONE
autor
Lechwar-Szwarc A.
Kreatywny Butik ONE
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d6c95472-705f-4762-8c55-2f431dcc7b3f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.