Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
2010
|
04
|
Tytuł artykułu
Uwarunkowania stosowania w produktach mięsnych krioprotektantów oraz dodatków funkcjonalnych obniżających aktywność wody
Autorzy
Szmanko T.
,
Gorecka J.
,
Szczepaniak S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
dodatki funkcjonalne
krioprotektanty
aktywnosc wody
obnizanie aktywnosci wody
efekty technologiczne
trwalosc przechowalnicza
mrozenie
zywnosc mrozona
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
cechy sensoryczne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2010
Numer
04
Opis fizyczny
s.21-34,bibliogr.
Twórcy
autor
Szmanko T.
Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Gorecka J.
autor
Szczepaniak S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d6bde103-077f-4c35-80b7-43403d34799b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.