PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 101 |

Tytuł artykułu

Wpływ stosowania dodatku DL-metioniny do dawek z udziałem poekstrakcyjnej śruty sojowej lub drożdży pastewnych na wyniki w mięsnym tuczu świń

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The influence of the addition of DL-methionine to the rations with the soybean meal or dry yeast on results in the fattening of meat pigs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

101

Opis fizyczny

s.201-209,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Żywienia Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d6b3ca3a-be50-4c6a-9f99-c5d1e404bec6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.