PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 15 |

Tytuł artykułu

Ocena jakości tuszy wieprzowej

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The evaluation of pig carcass quality - a review

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

15

Opis fizyczny

s.77-84,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie, Dział Surowcowo-Inżynieryjny w Poznaniu, ul.Głogowska 239, 60-111 Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d5da087b-6cc5-478b-a9ef-6ea960b006a1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.