Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Drobiu
2014
|
10
|
Tytuł artykułu
Wpływ pochodzenia kurcząt brojlerów na skład tuszki
Autorzy
Dymarkowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
drobiarstwo
drob
kurczeta brojlery
tuszki drobiowe
tuszki kurczat
mieso drobiowe
barwa miesa
sklad tkankowy
jakosc miesa
czynniki genetyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Drobiu
Rocznik
2014
Numer
10
Opis fizyczny
s.54-59,fot.,rys.,tab.
Twórcy
autor
Dymarkowska A.
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d59de631-d370-4561-b2d3-c1d367db9a7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.