Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Numer
Supl.1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
Supl.1
artykuł:
Atrybuty jakości i bezpieczeństwa produktów mięsnych. Analiza ryzyka – rola programów badawczych monitorowania krytycznych parametrów jakości żywności
(
Obiedzinski W.
)
artykuł:
Choroby prionowe u zwierząt ze szczególnym uwzględnieniem zapobiegania BSE w Polsce
(
Zmudzinski J. F.
,
Polak M. P.
)
artykuł:
Wyznaczniki końcowego pH mięsa
(
Laack van L. J. M.
,
Kauffman R. G.
,
Greaser M. L.
)
artykuł:
Wzorce różnic w aktywności enzymów cytoszkieletowej proteolizy w mięśniu
(
Purslow P. P.
,
Ertbjerg P.
,
Baron C. P.
,
Christensen M.
)
artykuł:
Biotechnologia w produkcji mięsa
(
Schwagele F. C.
)
artykuł:
Rola rodzajów włókien w jakości mięsa
(
Greaser M. L.
,
Okochi H.
,
Sosnicki A. A.
)
artykuł:
Mięso w diecie przyszłości: przesłanie z ewolucyjnej historii człowieka
(
Konarzewski M.
)
artykuł:
Zagadnienia dotyczące akceptacji mięsa przez konsumentów
(
Dransfield E.
)
artykuł:
Przewidywanie ilości i jakości mięsa wieprzowego – wypełnianie luki między biogenezą a tendencjami konsumenckimi
(
Klont R. E.
,
Plastow G. S.
,
Wilson E. R.
,
Garnier J. P.
)
artykuł:
Pomiary protonowo-impulsowego jądrowego rezonansu magnetycznego w odniesieniu do cech jakościowych mięsa wołowego i wieprzowego
(
Tornberg E.
)
artykuł:
Przemysłowa produkcja mięsa opierająca się na procedurach nowoczesnej inspekcji – koncepcja mięsa wolnego od czynników zakaźnych dla ludzi
(
Nesbakken T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.