PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 56 | 4 |

Tytuł artykułu

Technologia produkcji i wartość odżywcza szynki iberyjskiej (jamon iberico)

Warianty tytułu

EN
Production tech-nology and nutritive value of Iberian ham (jamon iberico)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

4

Opis fizyczny

s.132-140,rys.,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
  • Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d584b433-2c12-4fb2-b223-5c041f16ee8b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.