Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1978
Tom
04
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Non-destructive viscometric studies of enzymic milk coagulation. I. An ultrasonic viscometric method for the measurement of milk clotting activity of proteolytic enzymes
(
Bachman S.
,
Klimczak B.
,
Gasyna Z.
)
artykuł:
The dynamics of glucoamylase synthesis in some strains of fungi
(
Ziobro-Rykala M.
,
Kaczkowski J.
)
artykuł:
Characteristic of some chemical and physico-mechanical properties of 4 vorieties of apples
(
Chobot R.
,
Horubala A.
)
artykuł:
Composition and functional properties of SCP from mixed cultures of yeasts grown on n-paraffin compared with those of some commercial SCP samples
(
Achremowicz B.
,
Kosikowski F. V.
)
artykuł:
Amylolitic fungal preparation for distilleries
(
Jarniewicz J.
,
Wlodarczyk Z.
)
artykuł:
The application of an apparatus for testing the quality of condensate from evaporators in sugar factories
(
Zagrodzki S.
,
Zaorska H.
,
Ludwicki M.
,
Zagrodzki S. M.
)
artykuł:
The production of high-saccharified syrups by twostage enzymatic hydrolysis of potato starch. II. The effect of starch concentration on its saccharification with minimum amounts of glucoamylase preparations and at an unchanged pH during whole process of hydrolysis
(
Sroczynski A.
,
Pierzgalski T.
,
Nowakowska K.
)
artykuł:
The effect of preparation and drying conditions of bacterial and yeast-bacterial biomasses on the biological value of protein-vitamin concentrates
(
Skupin J.
,
Giec A.
,
Pedziwilk F.
,
Stasinska B.
,
Trojanowska K.
,
Nowakowska K.
)
artykuł:
Evaluation of nutritional and toxicological properties of deepfried doughs and of frying fat
(
Krol T.
,
Jakubowski A.
,
Brzozowska E.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
The effect of beer wort fermentation on levels of the yeast metabolism products
(
Baca E.
,
Golebiewski T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.