Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1986
|
13
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ różnego poziomu i źródła białka na wykorzystanie azotu u gęsi
Autorzy
Pakulska E.
,
Jamroz D.
,
Bielinski K.
Warianty tytułu
EN
Effect of differentiated dietary protein level and source on nitrogen utilization in f=geese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
DE
RU
Słowa kluczowe
PL
drob
gesi
zywienie zwierzat
pasze
zrodla bialka
pasze wysokobialkowe
poekstrakcyjna sruta sojowa
sruta grochowa
mleko odtluszczone w proszku
dawki pokarmowe
poziom bialka
azot
metabolizm zwierzat
wykorzystanie azotu
retencja azotu
bilans azotu
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1986
Tom
13
Numer
2
Opis fizyczny
s.195-204,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pakulska E.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki, Kołuda Wielka
autor
Jamroz D.
Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
Bielinski K.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki, Kołuda Wielka
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d48ecd63-3b9d-473c-bcc7-e34236110d47
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.