Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
2019
|
15
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ sezonu na wartość użytkową i właściwości fizykochemiczne mięsa wybranych gatunków ryb pochodzących z polskiej akwakultury
Autorzy
Kaliniak A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The effect of the fishing season on the use value and physicochemical properties of the meat of selected fish species reared in Polish aquaculture
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
akwakultury
ryby
karp
pstrag teczowy
amur bialy
szczupak
lin
pomiary morfometryczne
wartosc uzytkowa
mieso ryb
wlasciwosci fizykochemiczne
sezon polowowy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2019
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
s.53-63,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kaliniak A.
Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Biologii, Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5604/01.3001.0013.5137
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d436c7fe-c355-4b5f-a5e7-6d6bc226ecaf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.