Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2005
|
08
|
4
|
Tytuł artykułu
Influence of the Fe and Cu presence in tea extracts on antioxidant activity
Autorzy
Gramza A.
,
Wojciak R. W.
,
Korczak J.
,
Hes M.
,
Wisniewska J.
,
Krejpcio Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
tea extract
Camelia sinensis
metal content
iron
copper
antioxidant activity
polyphenol content
sunflower oil
Rancimat test
tea leaf
ethanol extract
antioxidative activity
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume8/issue4/art-30.html
Twórcy
autor
Gramza A.
Department of Food Technology and Human Nutrition, The August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego St. 28, 60-624 Poznan, Poland
autor
Wojciak R. W.
autor
Korczak J.
autor
Hes M.
autor
Wisniewska J.
autor
Krejpcio Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d3c4298b-7ede-405b-8662-6bbe17a2e2e2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.