PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 71 | 3 |

Tytuł artykułu

Phenolic contents and antioxidant activity of extracts of selected fresh and dried herbal materials

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

71

Numer

3

Opis fizyczny

p.269-278,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Chemistry Institute of Food Science, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159C Str., 02–776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Technology and Assessment, Institute of Food Science, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159C Str., 02–776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Vegetable and Medicinal Plants, Institute of Horticulture Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159 Str., 02–776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Technology and Assessment, Institute of Food Science, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159C Str., 02–776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Technology and Assessment, Institute of Food Science, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159C Str., 02–776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Chemistry Institute of Food Science, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159C Str., 02–776 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d3b3e816-6e16-4335-93be-e1a31d6adfce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.