PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 04 |

Tytuł artykułu

Jestem człowiekiem szczęśliwym. Rozmowa z Dariuszem Strucińskim, Szefem Kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach, Honorowym prezesem Fundacji Klubu Szefów Kuchni, odznaczonym Medalem Komisji Edukacji Narodowej, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2007 za najlepszą restaurację hotelową, instruktorem szkoleń z zakresu Slow Food. A także znanym w branży, jako jeden z najbardziej kreatywnych organizatrów i pomysłodawców imprez kulinarnych

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.22-23,fot.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d37cb587-ab3f-4582-bcac-eca6a762c9bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.