PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 42[56] |

Tytuł artykułu

Wpływ chemicznego dodatku do zakiszania zawierającego kwas mrówkowy na wartość pokarmowa sporządzonych kiszonek oraz ich jakość i stabilność tlenową

Warianty tytułu

EN
Effect of chemical ensiling additive containing formic acid on nutritive value and quality and aerobic stability of silages

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Opis fizyczny

s.177-185,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, Bydgoszcz
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d350b446-b660-4b65-986c-f4ab75e64cd8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.