Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1995
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Uwarunkowania produkcji i wykorzystania mięsa koziego
(
Cegielka J.
,
Tyburcy A.
)
artykuł:
Możliwość uniknięcia pogorszenia jakości
artykuł:
Eliminowanie przyczyn wadliwej produkcji
artykuł:
Firma HOLL-BAL idzie do przodu
(
Witek M.
)
artykuł:
Ciągła kontrola od początku produkcji. Część II
artykuł:
Nic nie zastąpi dokładnej higieny
artykuł:
Nitrozoaminy w przetworach mięsnych
artykuł:
Polepszanie przydatności przetwórczej plazmy krwi
artykuł:
Peklowanie surowych przetworów mięsnych
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.