Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1967
|
14
|
Tytuł artykułu
Wpływ metod rozdziału składników dymu wędzarniczego na ich aktywność przeciwutleniającą
Autorzy
Daun H.
,
Grabowska J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Vlijanie metoda razdelenija komponentov koptil`nogo dyma na ikh antiokislitel`nuju aktivnost`
EN
The antioxidant activity of smoke components as influenced by the method of separation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1967
Tom
14
Opis fizyczny
s.109-117,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Daun H.
Katedra Technologi Zwierzęcych Produktów Spożywczych, Politechnika Gdańska, Gdańsk
autor
Grabowska J.
Katedra Technologi Zwierzęcych Produktów Spożywczych, Politechnika Gdańska, Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d32f92e1-3454-460f-813d-a528eea87727
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.