Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
2016
|
114
|
Tytuł artykułu
Atrybuty żywności ekologicznej determinujące wybory konsumentów
Autorzy
Grzybowska-Brzezinska M.
,
Grzywinska-Ropca M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Organic food attributes that determine consumer choices
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Rocznik
2016
Numer
114
Opis fizyczny
s.57-68,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grzybowska-Brzezinska M.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Grzywinska-Ropca M.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d287783b-0cd1-470e-b783-5cd0930d31ca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.