PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 45 | 2 |

Tytuł artykułu

Redukcja zawartości akryl amidu w produktach spożywczych

Warianty tytułu

EN
Reduction of acrylamide content in food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

2

Opis fizyczny

s.219-227,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Skrobi i Cukiernictwa, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka w Łodzi, ul.Stefanowskiego 4/10, 90-924 Łódź
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d27bb5be-3f14-4dc3-b644-f884fd509860
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.