Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2012
|
45
|
2
|
Tytuł artykułu
Redukcja zawartości akryl amidu w produktach spożywczych
Autorzy
Rachwal D.
,
Nebesny E.
Warianty tytułu
EN
Reduction of acrylamide content in food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2012
Tom
45
Numer
2
Opis fizyczny
s.219-227,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rachwal D.
Zakład Technologii Skrobi i Cukiernictwa, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka w Łodzi, ul.Stefanowskiego 4/10, 90-924 Łódź
autor
Nebesny E.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d27bb5be-3f14-4dc3-b644-f884fd509860
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.