PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 23 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Próba charakterystyki czynników stymulujących aktywność drożdży piekarskich

Warianty tytułu

RU
Popytka kharakteristiki faktorov stimulirujushhikh aktivnost' khlebopekarnykh drozhzhejj
EN
Trial of characteristics of factors stimulating activity of bakery yeast

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

3-4

Opis fizyczny

s.263-277,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Żywnosci, Akademia Rolnicza, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywnosci, Akademia Rolnicza, Warszawa
  • Instytut Technologii Żywnosci, Akademia Rolnicza, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d27b1ccd-585a-40e7-b02e-d68ea12603e4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.