Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Metody oczyszczania ścieków pochodzących z przemysłu mięsnego
(
Szymanowska K.
,
Ginter Kramarczyk D.
,
Kruszelnicka I.
)
artykuł:
Dołącz do Firm Rodzinnych z "Drzewkiem"
(
Gierczak-Grupinska K.
)
artykuł:
Zawartość związków toksycznych w tkankach zwierzyny łownej
(
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling...
(
winny maniak
)
artykuł:
Sytuacja na rynku mięsa w Polsce w 2017 roku
(
Trajer M.
)
artykuł:
Spożycie mięsa w polskich gospodarstwach domowych na tle uwarunkowań geograficznych
(
Piekut M.
)
artykuł:
II edycja konferencji " Narodowy Dzień Świni"
artykuł:
Gastrosilesia łączy technologię ze smakiem
artykuł:
Nowoczesne rozwiązania na linii ubojowej dla trzody chlewnej
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak Z.
,
Wolynczuk K.
)
artykuł:
Gdzie jeszcze tkwi potencjał optymalizacyjny branży mięsnej?
(
Stec A.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Rynek mięsny - podstawowe informacje
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.