Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
2
|
Tytuł artykułu
The application of the Plackett-Burman design in investigating ACE inhibitory peptide-producing conditions and media for Lactobacillus bulgaricus LB6
Autorzy
Shi X.
,
He C.
,
Meng J.
,
Xin N.
,
Ji Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Plackett-Burman design
angiotensin converting enzyme
inhibitory peptide
goat milk
milk powder
Lactobacillus bulgaricus
lactic acid bacteria
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
2
Opis fizyczny
p.125-132,fig.,ref.
Twórcy
autor
Shi X.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an, 710021, China
autor
He C.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an, 710021, China
autor
Meng J.
Xi’an Baiyue Goat’s Milk Corp., Xi’an 710089, China
autor
Xin N.
Xi’an Baiyue Goat’s Milk Corp. ,Xi’an 710089, China
autor
Ji Z.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an, 710021, China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0536
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d23f0ab0-c22e-45c9-8e0c-915530ace2b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.