Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Drobiu
2014
|
10
|
Tytuł artykułu
Jaka powinna być barwa mięsa drobiowego?
Autorzy
Wilkanowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
drobiarstwo
produkcja drobiarska
mieso drobiowe
jakosc miesa
barwa miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Drobiu
Rocznik
2014
Numer
10
Opis fizyczny
s.50-53,fot.,tab.
Twórcy
autor
Wilkanowska A.
University of Molise, Włochy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d1a84966-b41c-47a9-8b21-9a362d33be5b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.