Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2020
|
601
|
Tytuł artykułu
Fatty acid profile of raw materials and chocolate milk mass depending on temperature and time of mixing
Autorzy
Urbanska B.
,
Kowalska H.
,
Derewiaka D.
,
Kowalska J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Profil kwasowo-tłuszczowy surowców i mlecznych mas czekoladowych w zależności od temperatury i czasu mieszania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
fatty acid profile
milk chocolate
raw material
cocoa bean
cocoa mass
milk powder
mixing
temperature
chromatographic method
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2020
Tom
601
Opis fizyczny
p.49-59,fig.,ref.
Twórcy
autor
Urbanska B.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Kowalska H.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Derewiaka D.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Kowalska J.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2020.601.10
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d1594c19-9eec-47fc-9e7e-9a788d10bcd0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.