Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1975
Tom
01
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Influence of phospholipids on the rapeseed oil autooxidation process
(
Bratkowska I.
,
Niewiadomski H.
)
artykuł:
Physical transformations of starch, gluten, and yeast induced by some emulsifiers
(
Horubalowa A.
,
Jakubczyk T.
,
Pasturczak A.
)
artykuł:
Studies in the continuous production of cheese by forced milk coagulation in through-flow II. Appraisal of cheese maturation
(
Smietana Z.
,
Poznanski S.
,
Rymaszewski J.
)
artykuł:
Influence of nisine on productivity of the nisine-producing strain Streptococcus lactis V-20
(
Oberman H.
,
Pabis E.
)
artykuł:
Cultivation of mixed populations of Streptococci and Lactobacilli in cheese starter
(
Libudzisz Z.
)
artykuł:
Moisture, fat, and N, P, K, Na, and Ca content in pork loins as a function of breed, sex, and age of pigs
(
Schillak R.
)
artykuł:
Effect of 2-deoxy-d-glucose on alcohol fermentation produced by several strains of industrial yeast
(
Leszczynski W.
)
artykuł:
Characteristics of fermentation abilities in some varieties of wine yeast of cryophilic types
(
Kusewicz D.
)
artykuł:
Proteolysis as the compactness index of wheat molecules
(
Liss W.
,
Kaczkowski J.
)
artykuł:
Reduction efficiency of nitrates on cadmium columns as a function of flow rates of reduced solutions
(
Daniluk B. M.
,
Michalowski T.
)
artykuł:
Professor Alojzy Swiatek Life and Work
(
The Editorial Committee T. E.
)
artykuł:
Erucic acid content and polarity of a glyceride molecule
(
Rutkowski A.
,
Witwicka J.
)
artykuł:
Determination of diffusion dynamics of 22Na ions and water in raw soft link-sausage type 'Servolat'
(
Fiszer W.
,
Zabielski J.
,
Pezacki W.
)
artykuł:
The quality of rapeseed commercial lecithin I. Effect of the technological processes of rapeseed drying and oil extraction on the quality of lecithin
(
Sawicki J.
,
Bratkowska I.
,
Niewiadomski H.
,
Ziminska H.
,
Gorska A.
)
artykuł:
Detection and determination of aflatoxins B1, B2, G1, G2, M1, M2 and parasiticol in cereals and milk
(
Janicki J.
,
Szebiotko K.
,
Chelkowski J.
,
Kokorniak M.
,
Godlewska B.
,
Wiewiórowska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.