Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Biologica Cracoviensia. Series Zoologia
Rocznik
1968
Tom
11
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Diurnal rhythm of reticulocytes in the peripheral blood of the mouse ( Mus musculus L.) under the influence of large single doses of ultraviolet and X-ray radiation
(
Lach H.
)
artykuł:
The yolk of Holostean fishes
(
Grodzinski Z.
)
artykuł:
Myeloarchitectonics of the medium-long and short association fibres in the frontal region of the dog brain
(
Swiecimska Z.
)
artykuł:
Lateral-line sense organs of Cottus poecilopus Heckel and Cottus gobio L
(
Starmach J.
)
artykuł:
The effect of electric shocks on the motor reactivity of rats in the state of partial narcosis produced by urethane
(
Barbacka G.
)
artykuł:
Influence of the male hormone and of choriogonadotropine on the culture of the thymus in vitro
(
Stadnicka A.
)
artykuł:
The myeloarchitectonics of the caudate nucleus in the dog brain
(
Nowak A.
)
artykuł:
Changes in the water content in the organism of the common frog ( Rama temporatoria L.) and the water frog ( Rama esculenta L.) in the annual cycle
(
Zamachowski W.
)
artykuł:
Fat and water content in some organs of the common frog ( Rama temporatoria L.) in the middle period of hibernation
(
Krawczyk S.
)
artykuł:
Quantitative characteristics of some elements of peripheral blood in the crow family ( Corvidae)
(
Dabrowski Z.
)
artykuł:
The influence of large doses of ultraviolet and X-ray irradiation upon the diurnal rhythm of the white corpuscles in the peripheral blood of the mouse ( Mus musculus L.)
(
Welkow W. A.
)
artykuł:
The nondialysable sugar peptide fraction from the bovine blood plasma. Isolation and preliminary characteristics
(
Sarnecka-Keller M.
,
Rais A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.