PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 19 | 1 |

Tytuł artykułu

Mineralizacja na sucho stosowana przy oznaczaniu cyny w żywności

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Metod sukhojj mineralizacii prienjaemojj pri opredelenii olova v pishhevykh produktakh
EN
A method of dry mineralization for the tin determination in food

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

1

Opis fizyczny

s.109-115,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Pracownia Badania Żywności, Portowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gdyni, Gdynia
autor
  • Pracownia Badania Żywności, Portowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gdyni, Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d1194525-5f38-4fb1-a985-df696f9a51aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.