Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2020
Tom
74
Numer
11-12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11-12
artykuł:
Powiew świeżego powietrza
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Nie tylko pieczywo. Oferta ekologiczna i gastronomiczna piekarń
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Odpowiednie pytania. Konstrukcja i znaczenie ankiety hotelowej
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Fala zwolnień
artykuł:
POLAGRA 2020 za nami
artykuł:
Perła południowego Mazowsza. Hotel Pałac Mała Wieś
artykuł:
Sztuka przetrwania. II Konferencja Kryzysowa on-line MADE FOR Restaurant dla Gastronomii
artykuł:
Nowy wiceprezydent ASI. Sukces Piotra Kameckiego
artykuł:
Biożywność i ekologia. Podsumowanie Kongresu "BIOEXPO" oraz najbliższe plany PIŻE
artykuł:
Nowe regiony na szlaku. Polskie Skarby Kulinarne zawitały do Wielkopolski, na Warmię i Mazury
artykuł:
O hotelarstwie w dobie COVID-19. V Forum Hotelarzy IGHP
artykuł:
Zatrudnianie cudzoziemca w dobie epidemii COVID-19 - (cz.II)
(
Bielejewska I.
)
artykuł:
Świąteczne smaki
artykuł:
Spotkanie z Culinary Team of Poland
artykuł:
Znakomity rocznik 2020. Nowości z winiarskich piwnic
artykuł:
Bocuse d'Or Europe 2020
artykuł:
Napowietrzanie wina. Nieodzowna czynność czy przesada?
(
winny maniak
)
artykuł:
Młodzi zdolni. Eliminacje Krajowe WorldSkills Poland 2020
artykuł:
Apel branży gastronomicznej
artykuł:
Czyste zasady. Higiena w gastronomii w dobie epidemii SARS-CoV-2
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Gastronomia na zakręcie
(
Juchniewicz B.
)
artykuł:
Pod próżnią. Technologia sous-vide
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Dać nadzieję na przetrwanie. Rozmowa z Jarosławem Uścińskim, Prezesem Zarządu OSSKiC, Szefem kuchni i właścicielem restauracji Moonsfera
(
Wilczynska A.
)
artykuł:
Transgourmet solidnym partnerem w dostawach dla gastronomii od 5 lat
artykuł:
Nieznane jutro. Co słychać w branży?
(
A.W.
)
artykuł:
Akademia HORECA i ENOEXPO - Re:action branży!
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.