Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
2004
|
15
|
Tytuł artykułu
Zależność między mięsnością i jakością mięsa a masą tuszy ciepłej tuczników hybrydowych PIC
Autorzy
Rybarczyk A.
,
Szaruga R.
,
Kmiec M.
,
Terman A.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
Warianty tytułu
EN
Meat content of carcass and meat quality in hybrid PIC fatteners as related to hot carcass weight
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
swinia PIC
tuczniki
miesnosc
mieso wieprzowe
jakosc
masa tuszy cieplej
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2004
Numer
15
Opis fizyczny
s.264-265
Twórcy
autor
Rybarczyk A.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.Doktora Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Szaruga R.
autor
Kmiec M.
autor
Terman A.
autor
Natalczyk-Szymkowska W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d0fb581d-d27c-40f9-8d5b-20f1e7f3f4f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.