Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1989
|
07
|
Tytuł artykułu
Czynniki wpływające na wydatek serków homoganizowanych Część II Serki homogenizowane produkowane metodą wirówkową
Autorzy
Krogulec J.
Warianty tytułu
EN
Factors affecting the yield of homogenized cheeses. Part II. Homogenized cheeses, manufactured by the centrifuge method
RU
Faktora vlijajushie na produktivnost gomogenizovannykh syrov Chast II. Syra gomogenizirovanny metodom centifugacii
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sery
serki homogenizowane
metoda wirowkowa
produkcja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1989
Numer
07
Opis fizyczny
s.27-28,bibliogr.
Twórcy
autor
Krogulec J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d0dd77d3-7d55-41bd-87d1-5abf85b03b8b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.