Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2020
Tom
74
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Bakteriocyny - charakterystyka i potencjał w utrwalaniu żywności
(
Marciniak-Lukasiak K.
,
Szymanska I.
,
Kupiec M.
,
Zbikowska A.
)
artykuł:
Preparaty do żywienia, dalszego żywienia oraz FSMP dla niemowląt - zmiana przepisów
(
MM
)
artykuł:
Kontrola jakości produkcji
(
MM
)
artykuł:
Zagrożenia związane z obecnością mikotoksyn w żywności
(
Kepinska J.
,
Biel W.
)
artykuł:
Straty i marnotrawstwo żywności w sektorze rybnym - przyczyny i sposoby ograniczania
(
Ognik A.
,
Laba R.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Nowe regulacje dotyczące znakowania żywności bez GMO
(
Kolodziejczyk A.
,
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Ewolucja i trendy w branży spożywczej
(
MM
)
artykuł:
Opłacalność chowu trzody chlewnej w Polsce w obliczu wielu zagrożeń
(
Pasternak M.
)
artykuł:
Umowa o wolnym handlu. UE-Mercosur - szansa czy zagrożenie?
(
Bulkowska M.
)
artykuł:
Sektor produkcji żywności i napojów w krajach UE - stan aktualny i przyszłość
(
Bykowski P. J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.