Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2014
|
02
|
Tytuł artykułu
Ulepszanie wina
Autorzy
Wielezynska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
winiarstwo
technologia produkcji
procesy technologiczne
dosladzanie moszczu zob.szaptalizacja
szaptalizacja
barwienie
dokwaszanie
odkwaszanie
klarowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2014
Numer
02
Opis fizyczny
s.74-75,rys.
Twórcy
autor
Wielezynska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d05309d4-e353-42dc-9f53-4a669cbffcc2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.