Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
1982
|
29
|
5
|
Tytuł artykułu
Organiczne nitryle w żywności pochodzenia roślinnego
Autorzy
Klepacka M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Organichesie nitrily v pishhe rastitel'nogo proiskhozhdenija
EN
Organic nitriles in food of plant origin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1982
Tom
29
Numer
5
Opis fizyczny
s.79-89,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Klepacka M.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d045aa9e-ab9d-4cb1-b9f3-03232318d260
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.