Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2009
|
13
|
05
|
Tytuł artykułu
Bogactwo regionalnego stołu
Autorzy
Bielawska-Pekala A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
potrawy regionalne
produkty regionalne
produkty tradycyjne
chroniona nazwa pochodzenia
chronione oznaczenie geograficzne
specjalnosc gwarantowana tradycja
gwarantowana tradycyjna specjalnosc zob.specjalnosc gwarantowana tradycja
rejestracja produktow
Poznan
rogale marcinskie
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
05
Opis fizyczny
s.54,56,fot.
Twórcy
autor
Bielawska-Pekala A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d02934b2-bfbc-4f73-8ee4-714182b4beb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.