PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 6 |

Tytuł artykułu

Określenie parametrów technologicznych przy których występują minimalne straty białka w linii LTPK 10 a produkt końcowy osiąga najwyższą jakość

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

6

Opis fizyczny

s.16-17

Twórcy

autor
autor
autor
autor
autor
  • Instytut Mleczarstwa, Oddział w Olsztynie, Olsztyn
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d01cc5e7-d726-4a77-b744-375dfab5b6d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.