Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2007
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Tekstura atrybutem żywności
Autorzy
Kubiak M.S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
przemysl miesny
bialko rozpuszczalne
bialka
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2007
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.28
Twórcy
autor
Kubiak M.S.
Katedra Procesów i Urządzania Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cfd23491-a991-4bb4-9c93-c9db5b8b59d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.