Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2014
|
05
|
Tytuł artykułu
Kutrowanie jako zabieg kształtujący jakość farszów i wędlin
Autorzy
Wajdzik J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
przetworstwo miesa
wedliny
farsze
mieso
obrobka mechaniczna
rozdrabnianie miesa
kutrowanie
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Numer
05
Opis fizyczny
s.16,18-20
Twórcy
autor
Wajdzik J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cf73e2b5-a229-4915-9d9b-5c1c97c006df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.