PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1979 | 30 | 6 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. I. Ocena zwyczajowego sposobu żywienia się mężczyzn

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Characteristics of the mode of nutrition of men aged 40-50 years working in selected Warsaw factories. Part I. Analysis of eating habits of men

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

6

Opis fizyczny

s.527-534,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-cf4c08af-e349-4860-abb1-12ae73ddc6a3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.