Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1979
|
30
|
6
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. I. Ocena zwyczajowego sposobu żywienia się mężczyzn
Autorzy
Narojek L.
,
Malecka Z.
,
Kulesza W.
,
Jaworska R.
,
Rywik S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Characteristics of the mode of nutrition of men aged 40-50 years working in selected Warsaw factories. Part I. Analysis of eating habits of men
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
zaklady pracy
Warszawa
pracownicy fizyczni
pracownicy umyslowi
mezczyzni
wiek czlowieka
sposob zywienia
zwyczaje zywieniowe
nawyki zywieniowe
jakosc zywienia
spozycie zywnosci
czestotliwosc posilkow
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1979
Tom
30
Numer
6
Opis fizyczny
s.527-534,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Narojek L.
Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Malecka Z.
Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Kulesza W.
Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Jaworska R.
Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Rywik S.
Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cf4c08af-e349-4860-abb1-12ae73ddc6a3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.