Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2012
|
64
|
01
|
Tytuł artykułu
Bezpieczeństwo zdrowotne mięsa i wyrobów mięsnych
Autorzy
Danyluk B.
,
Pyrcz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
mieso
bezpieczenstwo zdrowotne
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
higiena produkcji
jakosc mikrobiologiczna
ochrona konsumenta
wady miesa
rozwoj mikroorganizmow
przetworstwo miesa
stan higieniczno-sanitarny
wymagania higieniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
01
Opis fizyczny
s.12-14
Twórcy
autor
Danyluk B.
autor
Pyrcz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cf2e38de-cc7e-4828-9a02-1f021f7f598d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.