Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1987
|
41
|
6
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie współczynników korekcyjnych przy teoretycznej ocenie zawartości witamin w potrawach
Autorzy
Nadolna I.
,
Kunachowicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1987
Tom
41
Numer
6
Opis fizyczny
s.13-16,rys.,tab.
Twórcy
autor
Nadolna I.
Zakład Wartości Odżywczych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Kunachowicz H.
Zakład Wartości Odżywczych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cee5ed4c-eb16-4d59-b1c5-8b206a18f3ca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.