Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1986
Tom
38
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Modyfikacja metody oznaczania azotanów w peklowanych przetworach mięsnych
(
Tyszkiewicz I.
)
artykuł:
Pierwszy etap modernizacji zakładu utylizacyjnego typu Hartmann w Worońcu
(
Szymankiewicz G.
)
artykuł:
Maszyny dla przemysłu mięsnego na Międzynarodowych Targach Poznańskich w 1985r.
(
Kien S.
)
artykuł:
Krok naprzód w organizacji muzeum przemysły mięsnego
(
Pezacki W.
)
artykuł:
Opory cięcia mięsa mrożonego
(
Diakun J.
,
Tesmer R.
)
artykuł:
Charakterystyka i porównanie urządzeń wchodzących w skład linii produkcji szynek puszkowanych
(
Kedra L.
,
Borkowska T.
,
Kien S.
)
artykuł:
Sztandar Pracy dla Zakładów Mięsnych w Rzeszowie
artykuł:
Wpływ krzyżowania wybranych odmian polskich owiec z trykami ras mięsnych na skład chemiczny i właściwości technologiczne mięsa jagniąt
(
Korzeniowski W.
,
Bojarska U.
,
Ostoja H.
)
artykuł:
Problemy zaopatrzenia rynku w mięso i możliwości uzdatniania mięsa kulinarnego na przykładzie OPPM w Poznaniu
(
Urbaniak R.
,
Flaczak E.
)
artykuł:
Stulecie Zakładów Mięsnych w Inowrocławiu
artykuł:
Przydatność testu halotenowego do oceny wrażliwości świń na stres
(
Rekiel A.
)
artykuł:
Struktura jakości produkcji a jej rentowność w Zakładach Mięsnych w Wałbrzychu
(
Urban S.
,
Obieglo D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.