PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 23 | 5 |

Tytuł artykułu

Ocena właściwości przeciwutleniających wybranych produktów roślinnych w aspekcie możliwości ich wykorzystania jako dodatków do żywności wysokobiałkowej poddawanej obróbce termicznej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Assessing antioxidative properties of selected plant-based products in terms of their usability as additives to thermally treated high protein food

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

5

Opis fizyczny

s.116-126,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra i Zakład Chemii, Wydział Lekarski z Oddziałem Lekarsko-Dentystycznym w Zabrzu, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jordana 19, 41-808 Zabrze
autor
  • Katedra i Zakład Chemii, Wydział Lekarski z Oddziałem Lekarsko-Dentystycznym w Zabrzu, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jordana 19, 41-808 Zabrze
autor
  • Katedra i Zakład Chemii, Wydział Lekarski z Oddziałem Lekarsko-Dentystycznym w Zabrzu, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jordana 19, 41-808 Zabrze

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-cec5debb-e6e8-4c6b-b6e7-96d8d70b4894
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.