PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 103 |

Tytuł artykułu

Wpływ poziomu żywienia na występowanie mięsa wodnistego u świń

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The effect of the level of nutrition on pale, soft and exudative (PSE) meat incidence in pigs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

103

Opis fizyczny

s.203-208,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Bydgoszcz
autor
  • Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Bydgoszcz
autor
  • Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Bydgoszcz

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-cea9fc05-21fb-4147-b50a-c77f5218f4ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.