Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2010
|
54
|
10
|
Tytuł artykułu
Zwiekszanie produkcji piwa przy wykorzystaniu mniejszej ilości wody na przykładzie Browaru Kompanii Piwowarskiej w Poznaniu
Autorzy
Czeszewski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Kompania Piwowarska
Poznan
browarnictwo
piwo
produkcja piwa
woda
zuzycie wody
wielkosc produkcji
warzelnie
oszczednosc wody
technologia produkcji
filtracja
rozlewnie
para technologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
10
Opis fizyczny
s.19-21,fot.
Twórcy
autor
Czeszewski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ce2b4c1f-4683-4c35-9ed7-9cebf751734c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.