Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1982
|
34
|
03(09)
|
Tytuł artykułu
Przydatność mięsa kur do wyrobu kiełbas
Autorzy
Zakrzewski E.
,
Mroczek J.
Warianty tytułu
RU
Prigodnost' mjasa kuric dlja vyrabotki kolbas
EN
Usabilty of hen meat for sausage production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1982
Tom
34
Numer
03(09)
Opis fizyczny
s.21-22,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zakrzewski E.
autor
Mroczek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cdec6e56-08a5-400c-9f5e-ece7d1cb4c05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.