Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2019
|
24
|
2
|
Tytuł artykułu
Role of sodium and possibilities of reducing its content in ripened cheeses
Autorzy
Wachowska M.
,
Adamczak M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2019
Tom
24
Numer
2
Opis fizyczny
p.511-524,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wachowska M.
Department of Food Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Jan Heweliusz St.1, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Adamczak M.
Department of Food Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Jan Heweliusz St.1, 10-718 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2018.23.4.1673
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cda4e2b3-6d0f-4dd9-ad70-9d6b32a128d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.