Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Kawa z przeszłością
(
Sowa L.
)
artykuł:
Prozdrowotne trendy. Konferencja AarhusKarlshamn w sprawie zdrowszego profilu składników żywności
(
Goraj I. E.
)
artykuł:
Wymagania HACCP uproszczone do minimum
artykuł:
Ekonomiczne pieczenie
artykuł:
Sprawdzanie systemu - cz.II. Wiedza o zagrożeniach oraz stopień i powody wdrożenia/wdrażania systemu HACCP
(
Mokrosinska K.
,
Malenta B.
)
artykuł:
Cukiernia Małgosia. Z Małgorzatą Roguską, właścicielką nowej cukierni w Radzyminie, rozmawia...
(
Figat R.
)
artykuł:
Sztuka o smaku cukru i migdałów
artykuł:
Etap szósty. W trzeciej części naszego cyklu prezentujemy kolejny etap wdrażania Systemu Analiz i Krytycznych Punktów Kontroli
(
Kaczorowski K.
)
artykuł:
Innowacyjna technika sterowania
artykuł:
Naturalne produkty słodowe na topie
artykuł:
Prezentacja mikserów firmy SPAR. Rozmowa z Piotrem Mankiewiczem, współwłaścicielem firmy IZI Mankiewicz
artykuł:
Zielona i czarna herbata
(
Zurek K.
)
artykuł:
Jubileusz w Radomiu
artykuł:
Chleb i sól
(
Karud W.
)
artykuł:
Pieczywo południa Europy. Cz.I
(
Konkol S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.