PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 26 |

Tytuł artykułu

Wpływ kwasów organicznych jako czynnika antyoksydacyjnego na jakość krótkotrwale przechowywanej świeżo krojonej sałaty kruchej (Lactuca sativa L. var. capitata)

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The influence of organic acids as an antioxidant factor on short quality stored of fresh-cut crisp lettuce (Lactuca sativa L. var. capitata)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Opis fizyczny

s.107-118,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Ogrodnictwa, ul.Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice
  • Instytut Ogrodnictwa, ul.Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice
autor
  • Instytut Ogrodnictwa, ul.Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-cd9ac3bb-7a68-421e-9f23-b378a145a195
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.